Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 39

Mediterrane Hotel by Castelo Itaipava

Arraial do Cabo, Brasil

I Arraial do Cabo (Prainha)



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Bar
Internett
Parkering
Kaffetrakter
TV
Kjæledyr tillatt
Sikkerhetsboks
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Jern
Jern og strykebrett
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Dusj

Mediterrane Hotel by Castelo Itaipava i Arraial do Cabo (Prainha) ligger kun en 5 minutters kjøretur fra Atalaia utkikkspunkt og Hermes Barcellos offentlig park. Dette hotellet ligger 7,4 mi (11,9 km) unna Forte-stranden og 5,5 mi (8,8 km) unna Dunas strand. Føl deg som hjemme i et av de 80 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj. Rommet har telefon, samt safe og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Prainha-stranden - 0,2 km
Hermes Barcellos offentlig park - 0,3 km
Old Park - 0,4 km
Castelo Branco-plassen - 0,8 km
Uavhengighetsplassen - 0,9 km
Hermenegildo Barcellos stadion - 0,9 km
Arraial do Cabo kommunale rådhus - 1 km
Prainha Viewpoint - 1,2 km
Boa Vista Viewpoint - 1,3 km
Praça Daniel Barreto de Marco - 1,4 km
Cova Square - 1,4 km
Oceanographic Museum - 1,4 km
Igreja de Nossa Senhora dos Remédios (kirke) - 1,5 km
Anjos Marina - 1,5 km
Forno-havnen - 1,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og kaffe på fellesområdet. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og wi-fi (inkludert). Som gjest på Mediterrane Hotel by Castelo Itaipava kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00.
  • Pris for selvbetjent parkering: 40 BRL per natt
  • Kjæledyravgift: BRL 150 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Foreldre eller foresatte som reiser med et barn under 18, må vise frem barnets fødselsattest og ID med bilde (for eksempel et pass) ved innsjekking. Ved internasjonale reiser til Brasil: Hvis bare én av foreldrene reiser med barnet, må vedkommende i tillegg til barnets fødselsattest og ID med bilde vise frem et attestert reisesamtykke signert av den andre av foreldrene og en notar. Kan eller vil ikke den andre av foreldrene eller den foresatte gi et slikt samtykke, må det vises frem en tillatelse fra en rettslig instans. Besøkende som planlegger å reise til Brasil med barn, bør kontakte et brasiliansk konsulat før reisen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Mediterrane Hotel by Castelo Itaipava

Adresse

Mediterrane Hotel by Castelo Itaipava

R. Pastor Admardo Machado s/n

28930-000

Arraial do Cabo, Brasil

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger