Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 37

Hotel Illot Suites

Capdepera, Spania

Nær Cala Ratjada havn



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Basseng
Bar
Internett
TV
Sikkerhetsboks
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Solstoler
Hårføner
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
All inclusive
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj

Velger du Hotel Illot Suites i Capdepera som ditt overnattingssted, vil du være nær stranden og kun 10 minutters gange unna Cala Ratjada havn og Sa Torre Cega. Dette hotellet ligger 0,6 mi (1 km) unna Cala Agulla strand og 0,7 mi (1,2 km) unna Playa Na Ferradura. Føl deg som hjemme i et av de 102 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cala Ratjada havn - 0,5 km
Sa Torre Cega - 0,7 km
Playa Na Ferradura - 1,1 km
Cala Agulla strand - 1,1 km
Cala Gat-stranden - 1,2 km
Son Moll-stranden - 1,4 km
L'Olla - 1,4 km
Cala Ratjada fyrtårn - 1,7 km
Cala Moltó - 2,1 km
Cala n'Aguait - 2,7 km
Capdepera slott - 3,1 km
Cala de na Llòbriga - 3,2 km
Playa Font de Sa Cala - 4,6 km
Playa de n'Aladern - 4,7 km
Cala Provençals - 6,5 km

Nærmeste store flyplass er Palma de Mallorca (PMI) - 77,4 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og salgsautomat. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på Hotel Illot Suites kan du innta et måltid på Restaurante eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30.

Dette overnattingsstedet er stengt fra 1. januar 2024 til 1. januar 2025 (datoene kan bli endret). Overnattingsstedet er stengt mellom 1. oktober og 31. mars.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.55 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.28. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 2.20 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 1.10). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Illot Suites

Adresse

Hotel Illot Suites

C/Hernán Cortés, 41

7590

Capdepera, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger