Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 53

Albergo Miramonti

De italienske alpene, Italia

Kort avstand til slalåm



Hotellfasiliteter

Basseng
Bar
Internett
Spa
Parkering
Vannkoker
TV
Kjæledyr tillatt
Badstue
Gym
Sikkerhetsboks
Telefon
Solstoler
Hårføner
Minibar
Hage
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking tillatt
Dusj
Veranda
Peis
Skrivebord
Garasje
Forretningsvennlig
Familievennlig

Velger du Albergo Miramonti når du skal overnatte i Corteno Golgi, vil du være 5,4 mi (8,7 km) unna Aprica skiområde og 11,3 mi (18,2 km) unna Aprica fjellovergang. Dette hotellet med skimuligheter ligger 14,2 mi (22,9 km) unna Mortirolo fjellovergang og 14,6 mi (23,5 km) unna Tenuta La Gatta vingård. Skjem bort deg selv og bo på et av de 16 gjesterommene, som er individuelt innredet, og som er utstyrt med oppvarmet gulv og LCD-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Corteno-dalen - 0,1 km
Palabione-gondolaen - 8,5 km
Aprica skiområde - 8,7 km
Passo Adamello - 12,1 km
Adamello Regional Park - 17,3 km
Aprica fjellovergang - 18,2 km
Mortirolo fjellovergang - 22,9 km
Tenuta La Gatta vingård - 23,5 km
Vini Fay vingård - 24,1 km
Santuario della Madonna di Tirano - 24,5 km
Ferrovia del Bernina - 24,8 km
Conti Sertoli Salis vingård - 25 km
Adamello - 26,2 km
Saints Church - 27,1 km
Della Valle Camonica nasjonalmuseum for forhistorisk tid - 27,2 km

Den foretrukne flyplassen for Albergo Miramonti er Bergamo Orio al Serio flyplass (BGY) - 105,6 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Etter en dag i skibakken kan du nyte fasiliteter som et spabad og en badstue. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og skioppbevaring. Du kommer deg raskt til bakken med skibussen (inkludert i prisen for oppholdet). Ta deg et måltid på Ristorante Miramonti eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 103 EUR (tur-retur)
  • Kjæledyravgift: EUR 15 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: EUR 22 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for sen innsjekking: 22 EUR for innsjekking mellom kl. 07.00 og kl. 23.00
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 5.0 EUR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Albergo Miramonti

Adresse

Albergo Miramonti

Via Libertà 11

25040

De italienske alpene, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger