Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 100

AGRITURISMO SAN GALLO

De italienske alpene, Italia

Nær Bormio Ski



Hotellfasiliteter

Internett
Spa
Parkering
Vannkoker
TV
Kjæledyr tillatt
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner
Minibar
Hage
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Dusj
Peis
Skrivebord
Elektrisk bil lader
Familievennlig

Når du har AGRITURISMO SAN GALLO i Bormio som overnattingssted, bor du nær golfbanen og rett ved både Bormio Ski og Bormio Golf Club. Dette huset på landet med golfmuligheter ligger 21,4 mi (34,5 km) unna Livigno skiområde og 0,5 mi (0,7 km) unna Bormio Thermal Baths. Føl deg som hjemme i et av de 6 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og smart-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bormio Ski - 0,1 km
Bormio Golf Club - 0,1 km
Bormio Thermal Baths - 0,7 km
Sertorelli - Scuola Sci - 1,5 km
Bormio kirke - 1,6 km
San Vitale-kirken - 1,6 km
QC Thermal Baths - 1,6 km
Bormio - Bormio 2000 Gondola - 2 km
Scuola Italiana Sci Valdidentro - 5,1 km
Ciuk-Laghetti skiheis - 6,5 km
Bormio 2000 - Cimino Ski Lift - 8,4 km
Fontanalonga - Valbella Ski Lift - 8,5 km
Bormio 2000 - Cima Bianca Gondola - 8,6 km
Il Forte di Oga - 9,8 km
Stelvio nasjonalpark - 11,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Bergamo Orio al Serio flyplass (BGY) - 168,7 km
Malpensa internasjonale lufthavn (MXP) - 218,5 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette huset på landet tilbyr også skioppbevaring, peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.50 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: EUR 50 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette huset på landet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.

Kart over AGRITURISMO SAN GALLO

Adresse

AGRITURISMO SAN GALLO

Via Per Premadio

23032

De italienske alpene, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger