Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 58

QC Terme Hotel Bagni Vecchi

De italienske alpene, Italia

Nær QC Thermal Baths



Hotellfasiliteter

Internett
Spa
Parkering
Kaffetrakter
TV
Badstue
Sikkerhetsboks
Telefon
Hårføner
Minibar
Hage
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Skrivebord

I Valdidentro ligger QC Terme Hotel Bagni Vecchi beleilig til i en nasjonalpark, bare 1 minutter å kjøre fra Bormio Ski og 14 minutter fra Stelvio nasjonalpark. Dette hotellet med spa ligger 13,6 mi (21,8 km) unna Val Viola-innsjøen og 15,5 mi (25 km) unna Forni-breen. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar og espressomaskin. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med LCD-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bormio Ski - 0,1 km
QC Thermal Baths - 1 km
Bormio Golf Club - 2,6 km
Bormio Thermal Baths - 3,2 km
Sertorelli - Scuola Sci - 3,6 km
San Vitale-kirken - 3,7 km
Bormio kirke - 3,8 km
Bormio - Bormio 2000 Gondola - 4,2 km
Scuola Italiana Sci Valdidentro - 7,2 km
Lago di San Giacomo - 8,4 km
Ciuk-Laghetti skiheis - 9,3 km
Fontanalonga - Valbella Ski Lift - 11,3 km
Bormio 2000 - Cima Bianca Gondola - 11,5 km
Il Forte di Oga - 12,6 km
Stelvio nasjonalpark - 14,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Bergamo Orio al Serio flyplass (BGY) - 171,5 km
Malpensa internasjonale lufthavn (MXP) - 221,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, safe i resepsjonen og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 5 innendørsbassenger, 4 spabad og varme kilder. Som gjest på QC Terme Hotel Bagni Vecchi kan du spise et bedre måltid på ANTICA OSTERIA BELVEDERE. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 1.50 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over QC Terme Hotel Bagni Vecchi

Adresse

QC Terme Hotel Bagni Vecchi

Bagni Vecchi, Stelvio State Road

23038

De italienske alpene, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger