Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 8

Hotel Costa Verde

De italienske alpene, Italia

- I et rolig område, men nær Livignos brede utvalg - Kun få meter fra skibussen - Enkelt og familieeid hotell



Hotellfasiliteter

Bar
Parkering
TV
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner

Dette familiedrevne hotellet ligger i et rolig område ved foten av fjellet, men likevel bare noen få skritt fra skibussen som tar deg til alle bakkene og skiheisene på begge sider av Livigno. Livigno sentrum ligger kun en 10-minutters spasertur fra denne eiendommen, og 900 meter fra Mottolino-heisen.

Hotellet har resepsjon, bar, frokostrom og parkering. Hotellet har Wi-Fi og ski- og støveloppbevaring. De trivelige og enkle rommene har blant annet hårføner og satellitt-TV.

Kun 100 minutter fra hotellbygningen ligger Restaurant Real pemont, som drives av hotellfamilien. En typisk fjellrestaurant med utsikt over dalen og her tilberedes pizzaene på autentisk italiensk vis, i vedfyrt ovn.

Livigno er en sjarmerende alpinlandsby med gode skimuligheter som både familier og livsnytere velger å vende tilbake til. Det har også vunnet prisen som Italias beste skianlegg ved flere anledninger.

Feriestedet tilbyr lange, brede løyper, herlig italiensk mat og rimelig shopping. For de som ønsker det, finnes det også et sprudlende natteliv.

Livigno ligger 1816 meter over havet, noe som gjør Livigno til et av de mest snø- og solsikre reisemålene i Alpene.

Skisystemet består av to fjell på hver side av dalen. På den ene siden finner man de lange løypene i Carosello-området og på den andre siden Mottolinos vekslende bakker, som gir et bredt utvalg av løyper med ulik vanskelighetsgrad og høyde. Noen strekker seg opp til en høyde på 3000 meter.

For deg som liker langrenn finnes det også godt preparerte langrennsløyper, ca. 40 km med løyper som snor seg gjennom dalen.

Livigno er også kjent for sitt rimelige og store shoppingutvalg. På grunn av byens isolerte beliggenhet har dalen fått lavere skatter og avgifter på varer for å tiltrekke seg besøkende. Langs gågaten i Livigno sentrum ligger merkevarebutikkene tett i tett.

Foruten alt dette har de selvfølgelig italiensk mat og gode viner.

Du kan forvente klassisk italiensk mat med mye kjærlighet. I Livigno er det over 100 restauranter, alt fra enkle pizzeriaer til Michelin-rangerte restauranter.

Greit å vite:

Alpebyen er kun tilgjengelig om vinteren via en 3,4 km lang enfelts tunnel, så det kan dannes køer på bestemte tider av døgnet.

Sykkel-/gangveien som ligger hundre meter fra hytta kan lett nås via en sti som er omkranset av grønne enger om sommeren og myk snø om vinteren med utsikt over hele dalen.

Vi står til din fulle disposisjon for å gjøre oppholdet ditt til en uforglemmelig opplevelse.

Slik bor du

Satellitt-tv, telefon, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, bar, Internet (mot avgift), parkering (mot avgift).

Annet

Sluttrengjøring inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

2 etasjer.

Ankomst

Innsjekkingstid: 16:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart over Hotel Costa Verde

Adresse

Hotel Costa Verde

Via Pemont 397

23030

De italienske alpene, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger