Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 36

Apel Villa Sanur

Denpasar, Indonesia

Nær Sanur nattmarked



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Basseng
Bar
Internett
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
Barnebasseng
TV
Oppvaskmaskin
Ovn
Kabel- eller satellitt-TV
Solstoler
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Hage
Mikrobølgeovn
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Veranda
Skrivebord
Fryser
Forretningsvennlig
Familievennlig

Med et opphold på Apel Villa Sanur i Denpasar bor du nær stranden, mindre enn 15 minutter til fots fra både Tsjekkias æreskonsulat og Chiles æreskonsulat. Denne villaen med familievennlig profil ligger 0,8 mi (1,3 km) unna Det britiske æreskonsulatet og 0,8 mi (1,3 km) unna Pura Blanjong. Føl deg som hjemme på et av de 8 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder peis og LED-TV. Rommet har seng med Select Comfort-madrass. Rommene har egen balkong. Ethvert tekjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, ovn og komfyrtopp. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tsjekkias æreskonsulat - 1,1 km
Chiles æreskonsulat - 1,2 km
Det britiske æreskonsulatet - 1,3 km
Pura Blanjong - 1,3 km
Bali Quad Discovery Tours - 1,4 km
Frankrikes konsulat - 1,5 km
Ungarns æreskonsulat - 2,6 km
Kongelig dansk æreskonsulat - 2,7 km
Mertasari-stranden - 3,1 km
Sanur-stranden - 3,2 km
Semawang Beach - 3,2 km
Sanur nattmarked - 3,6 km
Sindhu-stranden - 4,2 km
Kongelig thailandsk konsulat - 4,3 km
Sanur marina - 4,4 km

Nærmeste store flyplass er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass) - 13,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Denne villaen har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. På denne villaen kan du benytte deg av romservice. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Avgift for flyplasstransport: IDR 300000 per kjøretøy (maks antall passasjerer: 4)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 100000 IDR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 250000 IDR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Apel Villa Sanur

Adresse

Apel Villa Sanur

Jl. Danau Tempe I No. 26

80227

Denpasar, Indonesia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger