Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 20

Hostal Residencia San Francisco

Felanitx, Spania

Nær caló d'en Manuel



Hotellfasiliteter

Basseng
Internett
Kjæledyr tillatt
Sikkerhetsboks
Solstoler
Hage
Mikrobølgeovn
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Dusj
Veranda

Dersom du velger Hostal Residencia San Francisco som overnattingssted i Felanitx, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra caló d'en Manuel og Cala Marçal-stranden. Dette hostalet ligger 14,3 mi (23 km) unna Cala Llombards-stranden og 1 mi (1,6 km) unna Cala Brafi. Føl deg som hjemme i et av de 21 gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj. Rommene har vifte og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys ukentlig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Caló d'en Manuel - 0,6 km
Cala Marçal-stranden - 0,8 km
Cala Brafi - 2,2 km
S'Algar - 2,7 km
Cala Estreta - 2,7 km
Platja de es Babo - 2,8 km
Punta de Sa Galera - 3 km
Platja de s'Arenal - 3,3 km
Arenal de ses Dones - 3,3 km
Cala Sa Nau - 3,8 km
Punta de Ses Crestes fyrtårn - 3,9 km
Vall d'Or golf - 4,7 km
Jumaica tropiske park - 9,4 km
Cala Serena - 10,5 km
Cala Domingo strand - 10,6 km

Nærmeste store flyplass er Palma de Mallorca (PMI) - 58,6 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hostalet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.28 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.14. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 1.10 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.55). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for safe på rommet: 4 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 10.00 og kl. 18.00.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hostal Residencia San Francisco

Adresse

Hostal Residencia San Francisco

Carrer l'Orada 3

07670

Felanitx, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger