Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 90

Aethos Saragano

Gualdo Cattaneo, Italia

I landlige omgivelser



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Basseng
Bar
Internett
Vaskemaskin
Konferanserom
Spa
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
Oppvaskmaskin
Ovn
Gym
Sikkerhetsboks
Solstoler
Hårføner
Minibar
Jern
Jern og strykebrett
Hage
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj
Fryser
Familievennlig

Dersom du velger Aethos Saragano når du skal besøke Gualdo Cattaneo, vil du være 13,7 mi (22 km) unna Teatro della Concordia. Dette leilighetshotellet med spa ligger i samme region som Marmorfallene. Føl deg som hjemme på et av de 15 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og ovn. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har minibar (med noen artikler inkludert) og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cantina Scacciadiavoli - 10,9 km
Cantina Peppucci - 12 km
Le Cimate vingård - 12,7 km
Antonelli San Marco Winery - 14 km
Madonna della Valle-helligdommen - 15,2 km
Villa Mongalli - 16 km
Cantina Terre dei Nappi - 16 km
Paolo Bea - 16,5 km
Piazza Silvestri - 17,1 km
Tiber River - 17,2 km
Sambuco kermaikkbutikk - 17,4 km
Regionalt keramikkmuseum - 17,6 km
Ceramiche Fanny - 17,6 km
Tenuta Bellafonte - 17,6 km
Antica Fornace Deruta - 17,7 km

Nærmeste store flyplass er Perugia San Francesco d'Assisi – Umbria internasjonale lufthavn (PEG) - 36,8 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Gualdo Cattaneo? Som en av dette leilighetshotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 80 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 2 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et døgnåpent helsestudio, et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Smak på lokale retter på CECI restaurant, en restaurant med en bar/lounge og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00.
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. juni til 28. oktober.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette leilighetshotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Aethos Saragano

Adresse

Aethos Saragano

Via Milano 20

6035

Gualdo Cattaneo, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger