Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 72

Hotel Metropolitan Kawasaki

Kawasaki, Japan

I Kawasaki (Saiwai Ward)



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Bar
Internett
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
TV
Gym
Sikkerhetsboks
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner
Minibar
Jern
Jern og strykebrett
Mikrobølgeovn
Badekar eller dusj
Røyking tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj
Skrivebord
Familievennlig

Med et opphold på Hotel Metropolitan Kawasaki i Kawasaki (Saiwai Ward) vil du være en 1 minutters kjøretur unna LAZONA Kawasaki Plaza og 13 minutter fra Shinyokohama ramenmuseum. Dette hotellet ligger 10,1 mi (16,2 km) unna Shibuya krysningspunkt og 11,1 mi (17,9 km) unna Tokyo Tower. Føl deg som hjemme i et av de 304 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar (inkludert). Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med digital-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

LAZONA Kawasaki Plaza - 0,6 km
Tokyobukta - 6,8 km
Shinagawa akvarium - 8,5 km
Yokohama Arena - 8,6 km
Shinyokohama ramenmuseum - 9 km
Tokyo teknologisk institutt - 9,6 km
Nissan stadion - 10,1 km
Anpanman museum - 11,6 km
K-Arena Yokohama - 11,8 km
PIA ARENA MM - 13 km
Landemerketårnet - 13 km
Meiji Gakuin universitet - 13,2 km
Yokohama Minato Mirai-hallen - 13,3 km
Pacifico Yokohama - 13,4 km
Yokohama Cosmo World - 13,8 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Metropolitan Kawasaki er Tokyo (HND-Haneda) - 11,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og wi-fi (inkludert) og bankettsal. På Hotel Metropolitan Kawasaki kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. JPY 2800 for voksne og JPY 1300 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering under tak: 1800 JPY per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn (per registrerte voksne) som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Metropolitan Kawasaki

Adresse

Hotel Metropolitan Kawasaki

1-5 Omiyacho

212-0014

Kawasaki, Japan

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger