Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 55

Sunsai Villa 5BR

Koh Samui, Thailand

Nær Nathon brygge



Hotellfasiliteter

Basseng
Bar
Internett
Spa
Parkering
TV
Oppvaskmaskin
Badstue
Sikkerhetsboks
Kabel- eller satellitt-TV
Brødrister
Solstoler
Havutsikt
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Mikrobølgeovn
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Familievennlig

Velger du Sunsai Villa 5BR som overnattingssted i Koh Samui, er du mindre enn en 5 minutters kjøretur unna Nathon brygge og Ko Samui sykehus. Denne villaen ved stranden ligger 11,3 mi (18,1 km) unna Lamai strand og 11,6 mi (18,7 km) unna Bo Phut strand. Skjem bort deg selv og bo på et av de 5 gjesterommene med privat basseng og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong eller terrasse. Gjester kan lage måltider i et delt/felles kjøkken. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har separat badekar og dusj med dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ko Samui sykehus - 0,2 km
Lipa Noi-stranden - 1,2 km
Nathon-stranden - 1,9 km
Nathon brygge - 2,6 km
Hin Laad-fossen - 3,8 km
Lipa Noi Beach - 5,3 km
Lad Wanorn-fossen - 5,4 km
Paradise Park Farm - 5,9 km
Raja-piren - 6,2 km
Lipanoi molo - 6,3 km
Taling Ngam North Beach - 6,4 km
Taling Ngam strand - 6,7 km
Laem Yai strand - 7,5 km
Mae Nam strand - 8,1 km
Bang Por Beach - 9,5 km

Nærmeste store flyplass er Ko Samui (USM) - 26,4 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du kan nyte en hel dag på den private stranden, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng og en badstue. Denne villaen har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Stedet har en bassengbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 05.00 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositumet må betales via bankoverføring senest 72 timer etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for ekstraseng: 55.0 THB per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne villaen før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Sunsai Villa 5BR

Adresse

Sunsai Villa 5BR

Angthong Sub-district

84320

Koh Samui, Thailand

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger