Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 50

Dar El Marsa

La Marsa, Tunisia

I La Marsa (Sidi Dhrif)



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Basseng
Bar
Internett
Konferanserom
Spa
Parkering
Kaffetrakter
TV
Kjæledyr tillatt
Badstue
Gym
Sikkerhetsboks
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Solstoler
Minibar
Balkong
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking tillatt
Dusj
Skrivebord
Forretningsvennlig
Familievennlig

Velger du Dar El Marsa i La Marsa (Sidi Dhrif) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre fra Avenue Habib Bourguiba og La Marsa strand. Dette hotellet ved stranden ligger 1,7 mi (2,7 km) unna Musée Dar el-Annabi og 1,8 mi (2,9 km) unna Palais Ennejma Ezzahra. Føl deg som hjemme i et av de 29 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har iPod-dokkingstasjon og LED-TV. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Marsa strand - 0,7 km
Nord-Afrika amerikanske kirkegård og minnesmerke - 2,6 km
Palais Ennejma Ezzahra - 2,9 km
Basilica of Damous Karita - 3 km
Musée Dar el-Annabi - 3,1 km
L'Acropolium - 4,3 km
St. Louis katedral - 4,3 km
Musée de Carthage - 4,4 km
Karthago Acropolium - 4,4 km
Roman Circus - 4,4 km
Antonin-badene - 4,4 km
Kartago museum - 4,8 km
Palaeo-Christian Museum - 5 km
Salammbo oseanografiske museum - 5,2 km
Punic Ports Museum - 5,3 km

Den foretrukne flyplassen for Dar El Marsa er Tunis (TUN-Tunis - Kartago internasjonale flyplass) - 13,8 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid på Dar El Marsa Restaurant eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter i La Marsa pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: TND 12.00 per person, per natt, opptil 10 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 70 TND (én vei)
  • Avgift for ekstraseng: 55.0 TND per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 17.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Dar El Marsa

Adresse

Dar El Marsa

75 Habib Bourguiba Street

2078

La Marsa, Tunisia

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger