Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 23

Ai Carraresi B&B

Padova, Italia

Nær Basilica di Sant'Antonio di Padova



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Internett
TV
Sikkerhetsboks
Hårføner
Hage
Terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj

Ai Carraresi B&B ligger sentralt til i Padova, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Basilica di Sant'Antonio di Padova og Hospital of Padova. Dette bed & breakfast-hotellet ligger 0,3 mi (0,6 km) unna Chiesa di Santa Maria dei Servi og 0,5 mi (0,8 km) unna La Specola observatorium. Føl deg som hjemme i et av de 3 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommene har safe og rengjøring tilbys etter avtale. ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Padua katedral - 0,5 km
Piazza del Duomo - 0,5 km
Palazzo del Monte di Pieta - 0,5 km
Duomo Padova - 0,5 km
La Specola observatorium - 0,6 km
Chiesa di Santa Maria dei Servi - 0,6 km
Loggia della Gran Guardia - 0,6 km
Piazza dei Signori - 0,6 km
Klokketårn - 0,7 km
Piazza delle Erbe - 0,7 km
Liviano-palasset - 0,7 km
Palazzo Moroni - 0,7 km
Universitetet i Padova - 0,7 km
Palazzo della Ragione - 0,7 km
Precinema-museet - 0,8 km

Nærmeste store flyplass er Marco Polo flyplass (VCE) - 53,5 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og heis. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.30.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 2.00 per person, per natt, opptil 5 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 16 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for sen innsjekking: 8 EUR for innsjekking mellom kl. 20.00 og kl. 22.00
  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Ai Carraresi B&B

Adresse

Ai Carraresi B&B

Piazza del Castello, 1

35141

Padova, Italia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger