Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 77

Jomtien Palm Beach Hotel And Resort

Pattaya, Thailand

I Pattaya (Jomtien)



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Bar
Internett
Vaskemaskin
Spa
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
Barnebasseng
TV
Badstue
Gym
Sikkerhetsboks
Telefon
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Hage
Terrasse
Badekar eller dusj
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj
Skrivebord

Jomtien Palm Beach Hotel And Resort ligger i Pattaya (Jomtien) og med et opphold her vil du være en 5 minutters spasertur unna Dongtan strand og en 2 minutters kjøretur fra Rec N Tech Asia. Dette hotellet ved stranden ligger 1,1 mi (1,8 km) unna Colosseum Show Pattaya og 1,2 mi (1,9 km) unna Singha D'Luck cinematisk teater. Føl deg som hjemme i et av de 723 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Pattaya - 0,3 km
Dongtan strand - 0,4 km
Jomtien-stranden - 0,4 km
Regnbuestranda - 0,6 km
Let's Relax Spa - 1 km
Jomtien nattmarked - 1,1 km
Rec N Tech Asia - 1,3 km
Phra Tamnak strand - 1,6 km
Colosseum Show Pattaya - 1,9 km
Singha D'Luck cinematisk teater - 2 km
Yunomori onsen og spa Pattaya - 2,3 km
Pattaya Kart Speedway - 2,8 km
Mini-Golf Pattaya - 2,9 km
Khao Phra Tamnak - 3,1 km
Pattaya utsiktspunkt - 3,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Utapao (UTP-Utapao internasjonale flyplass) - 45,1 km
Suvarnabhumi internasjonale flyplass (BKK) - 125,7 km
Bangkok (DMK - Don Mueang int.) - 166,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Slapp av og koble av med massasjer og kroppsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Smak på lokale og internasjonale retter på Sunset Lobby Bar, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. THB 400 for voksne og THB 250 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 800.0 THB per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Jomtien Palm Beach Hotel And Resort

Adresse

Jomtien Palm Beach Hotel And Resort

408 Moo 12. Jomtien Beach Road

20250

Pattaya, Thailand

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger