Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 78

Uluwatu Sunset Hills

Pecatu, Indonesia

Nær Uluwatu tempel



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Basseng
Internett
Parkering
Kaffetrakter
TV
Ovn
Sikkerhetsboks
Kabel- eller satellitt-TV
Brødrister
Solstoler
Havutsikt
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Mikrobølgeovn
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Fryser

Dersom du velger Uluwatu Sunset Hills når du skal til Uluwatu bor du nær stranden og bare 5 minutter unna Padang Padang strand og Thomas Beach med bil. Denne villaen ligger 1,8 mi (2,8 km) unna Bingin strand og 2,1 mi (3,3 km) unna Suluban strand. Føl deg som hjemme i et av de 4 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har separat badekar og dusj, regndusjhode og hårføner. Rommene har safe og kaffetrakter/tekoker, og strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bukit-halvøya - 0,1 km
Padang Padang strand - 1,8 km
Thomas Beach - 1,8 km
Impossibles Beach - 2,3 km
Bingin strand - 2,4 km
Blue Point-stranden - 3,2 km
Suluban strand - 3,4 km
Nyang Nyang-stranden - 3,5 km
Dreamland-stranden - 3,6 km
Uluwatu-klippene - 3,9 km
Uluwatu tempel - 4 km
New Kuta Golf - 4,8 km
Garuda Wisnu Kencana kulturpark - 8,4 km
Melasti strand - 9,4 km
Balangan-stranden - 9,7 km

Nærmeste store flyplass er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass) - 19,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og wi-fi (inkludert). I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.

Kart over Uluwatu Sunset Hills

Adresse

Uluwatu Sunset Hills

Jl. Wong Bigo No.1

80361

Pecatu, Indonesia

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger