Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 10

Aparthotel Marinada

Salou, Spania

Aparthotel Marinada ligger i sentrum av Salou, turisthovedstaden på Costa Dorada, takket være de vakre sandstrendene, det grunne vannet og det stor...



Hotellfasiliteter

Basseng
Bar
Internett
Parkering
TV
Sikkerhetsboks
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner

Et av høydepunktene er Platja de Llevant, en av de lengste og mest populære strendene i Salou, som går parallelt med Passeig de les Palmeres hvor du finner mange restauranter, barer og nattklubber.

Costa Dorada har også en 92 km lang kystlinje som går langs Tarragona-provinsen, og blant de mange attraksjonene finner du hele det romerske arkeologiske komplekset, som står på UNESCOs verdensarvliste. Her ligger også fornøyelsesparken PortAventura, turstier i Montsant-fjellene og muligheten til å nyte utallige fine sandstrender.

Slik bor du

Aparthotel Marinada har 81 studioer med TV, telefon, safe (mot ekstra kostnad), bad med dusj, hårføner, terrasse, fullt utstyrt kjøkken og daglig rengjøring. Røyking er ikke tillatt i studioene.

Det finnes også klimaanlegg (fra omtrent 25.05 til 25.09) og oppvarming. Gjester på Aparthotel kan nyte et spillerom med TV, bar (med forskjellige åpningstider avhengig av sesong) og utendørsbasseng. Gjester har også tilgang til alle fasiliteter og tjenester på Hotel Marinada, som ligger rett ovenfor leilighetene. Reus lufthavn ligger 10 km fra Salou, mens Barcelona lufthavn ligger 100 km unna. Safe (mot avgift), satellitt-tv, Internett og føner. Terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, bar, parkering (mot avgift), lekeplass.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, gratis.

Annet

Sluttrengjøring inngår. Sengetøy inngår. Håndduker inngår. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet. Depositum € 100.

6 etasjer.

Ankomst

Kart over Aparthotel Marinada

Adresse

Aparthotel Marinada

C/ Fra Juníper Serra, 3

43840

Salou, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger