Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 23

Aquamar

Sant Feliu de Guixols, Spania

Nær Sant Feliu de Guixols strand



Hotellfasiliteter

Bar
Internett
Parkering
TV
Kjæledyr tillatt
Sikkerhetsboks
Mikrobølgeovn
Takvifte
Terrasse
Badekar eller dusj
Skrivebord

Dersom du velger Aquamar i Sant Feliu de Guixols som overnattingssted, bor du nær stranden og dessuten kun 15 minutter unna Platja d'Aro strand og Sant Feliu de Guixols strand med bil. Dette hotellet ligger 14,1 mi (22,7 km) unna Tossa de Mar-stranden og 26,8 mi (43,1 km) unna Lloret de Mar strand. Overnatt i et av de 8 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har badekar eller dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Placa del Mercat - 0,4 km
Monastery of Sant Feliu de Guíxols - 0,5 km
Sant Feliu de Guixols strand - 0,6 km
Ermita Sant Elm - 1,3 km
Cala Ametller Beach - 1,4 km
San Pol-stranden - 1,4 km
Sa Caleta - 1,6 km
Cala Pedrosa - 2,6 km
Sa Conca Beach - 3,2 km
Parc Aventura - 3,2 km
Camino de Ronda - 3,3 km
Punta Pinell Sa Conca - 3,7 km
Cala d'en Bosc - 4,4 km
Platja d'Aro strand - 4,6 km
Gran Beach - 4,9 km

Den foretrukne flyplassen for Aquamar er Gerona (GRO-Costa Brava) - 33,1 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 5.00 per person
  • Pris for selvbetjent parkering: 24 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Aquamar

Adresse

Aquamar

Joan Maragall , 28

17220

Sant Feliu de Guixols, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger