Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 18

Zahara Beach House

Tarifa, Spania

Nær Zahara de los Atunes strand



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Bar
Internett
Vaskemaskin
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
TV
Oppvaskmaskin
Kjæledyr tillatt
Ovn
Brødrister
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Hage
Mikrobølgeovn
Takvifte
Terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Dusj
Peis
Fryser

I Tarifa ligger denne ferieboligen beleilig til ved vannkanten, bare 1 minutter å kjøre fra Zahara de los Atunes strand og 12 minutter fra Playa de Agua de En Medio. Denne ferieboligen ved stranden ligger 7,8 mi (12,6 km) unna Tunfiskmuseum og 14,4 mi (23,1 km) unna San Mateo kirke. Føl deg som hjemme i denne ferieboligen, som er individuelt dekorert og utstyrt med et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og stekeovn. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV. Bekvemmelighetene omfatter mikrobølgeovn og kaffetraktere/tekokere, og du kan også be om barneseng/babyseng (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Zahara de los Atunes strand - 0,3 km
Atlanterra Beach - 1,6 km
Cueva de las Orcas - 3,8 km
Playa de Agua de En Medio - 4,9 km
Playa del Cañuelo - 6,2 km
Tunfiskmuseum - 12,6 km
Playa de la Yerbabuena - 13,5 km
Tajo Tower Trail - 15,6 km
Torre del Tajo - 18,5 km
Annie B's Spanish Kitchen - 20,1 km
Plaza de España - 20,5 km
Castillo - 20,9 km
Vejer slott - 21 km
Arco de la Puerta Cerrada - 21,1 km
Den hellige frelsers kirke - 21,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Gibraltar (GIB) - 81,6 km
Tangier (TNG-Ibn Batouta) - 80,5 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og bibliotek. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Denne ferieboligen har i tillegg peis i lobbyen, tur-/billettassistanse og grill. Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 6 strandbarer.
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Zahara Beach House

Adresse

Zahara Beach House

Urb. Zahara Beach, calle Bajamar 16

11393

Tarifa, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger