Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 100

Dunas Tarifa

Tarifa, Spania

Nær Playa Valdevaqueros



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Bar
Internett
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
TV
Oppvaskmaskin
Sikkerhetsboks
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Hage
Mikrobølgeovn
Terrasse
Balkong eller terrasse
Badekar eller dusj
Røyking ikke tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Dusj
Fryser
Familievennlig

Dersom du velger Dunas Tarifa i Tarifa som overnattingssted, bor du i en nasjonalpark og dessuten kun 15 minutter unna Bolonia og Ensenada de Valdevaqueros med bil. Dette hotellet ligger 0,2 mi (0,3 km) unna Playa Valdevaqueros og 3,2 mi (5,1 km) unna Playa de los Lances. Føl deg som hjemme i et av de 104 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som har et tekjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og espressomaskiner. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Underholdningen på rommet er sikret med en smart-TV. Rommene har safe med plass til bærbar PC og separat sitteområde, og rengjøring tilbys én gang per opphold. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa Valdevaqueros - 0,3 km
Ensenada de Valdevaqueros - 0,3 km
Playa de los Lances - 5,1 km
San Mateo kirke - 9,3 km
Ensenada de los Lances de Tarifa - 11,3 km
Whale-Watching - 12 km
Bolonia strand - 12,3 km
Baelo Claudia arkeologiske utgravinger og museum - 12,4 km
Bolonia - 12,4 km
Estatua Guzmán el Bueno - 12,6 km
Estatua de Sancho IV - 12,7 km
Castillo de Guzmán - 12,8 km
Guzmán el Bueno slott - 13 km
Iglesia de san Mateo - 13 km
Mirador El Estrecho - 13 km

De nærmeste flyplassene er:
Gibraltar (GIB) - 53,5 km
Tangier (TNG-Ibn Batouta) - 60,2 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Som gjest på Dunas Tarifa kan du spise et bedre måltid på Azure Bistro. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.30 til kl. 11.00 mot et tillegg. Overnattingsstedet er stengt mellom 13. november og 14. mars.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 18 for voksne og EUR 15 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Dunas Tarifa

Adresse

Dunas Tarifa

C/ Los Algarbes s/n

11380

Tarifa, Spania

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger