Sembo Logo
Kundeservice

KundeserviceHåndter din bookingGavekort
1 / 40

Hotel El Shinjuku 1

Tokyo, Japan

Nær Shinjuku Isetan



Hotellfasiliteter

Klimaanlegg
Internett
Vaskemaskin
Spa
Parkering
Vannkoker
Kaffetrakter
TV
Kabel- eller satellitt-TV
Hårføner
Jern
Jern og strykebrett
Mikrobølgeovn
Badekar eller dusj
Røyking tillatt
Kjæledyr ikke tillatt
Tørketrommel
Skrivebord
Fryser
Forretningsvennlig
Familievennlig

Med et opphold på denne ferieboligen i Tokyo (Shinjuku) vil du være en 2 minutters kjøretur unna Shinjuku Gyoen nasjonale hage og 5 minutter fra Det keiserlige palass i Tokyo. Denne ferieboligen med familievennlig profil ligger 2,3 mi (3,7 km) unna Meiji Jingu-helligdommen og 2,7 mi (4,4 km) unna Yoyogi-parken. Føl deg som hjemme i denne ferieboligen, som er utstyrt med privat spabad og Flatskjerm-TV. Et tekjøkken er utstyrt med kjøleskap, komfyrtopp og mikrobølgeovn. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Bekvemmelighetene omfatter skrivebord og separat sitteområde. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Samurai-museum - 0,5 km
Omoide Yokocho - 1,1 km
Shinjuku Isetan - 1,1 km
Isetan varehus i Shinjuku - 1,2 km
Takashimaya Times Square - 1,5 km
Tokyos regjeringsbygning - 1,8 km
Shinjuku Gyoen nasjonale hage - 1,8 km
Shinjuku Central Park - 1,9 km
Waseda-universitet - 2,2 km
Chinzan-so hagen - 2,8 km
Tokyo Metropolitan Gymnasium - 2,8 km
Tokyo bys opera og konserthus - 3 km
Nasjonalstadion - 3,1 km
Meiji Jingu-helligdommen - 3,3 km
Takeshita-gaten - 3,5 km

De nærmeste flyplassene er:
Tokyo (HND-Haneda) - 28,8 km
Tokyo (NRT - Narita int.) - 76,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), barneaktiviteter under tilsyn og TV i fellesområdet.

Du må betale følgende avgifter på overnattingsstedet (skatter kan være inkludert):

  • Den lokale avgiften varierer mellom JPY 100 og JPY 200 per person per natt ut fra romprisen per natt. Avgiften gjelder ikke for rom som koster mindre enn JPY 10 000 per natt. Merk at det kan være ytterligere unntak fra dette. For mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • En badeskatt som innkreves på overnattingsstedet, kan bli ilagt. Badeskatten gjelder for overnattingssteder med varme kilder og varierer fra JPY 150 til 500 per person, per natt basert på lokale regelverk. Merk at ytterligere unntak kan gjelde.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Opptil 3 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel El Shinjuku 1

Adresse

Hotel El Shinjuku 1

1-13-17 Okubo

169-0072

Tokyo, Japan

Hvorfor velge Sembo?

Uslåelig verdi og fleksibilitet

Få de beste tilbudene med vår prismatchgaranti og velg betalingsalternativer som passer dine behov. Vi aksepterer alle større betalingsmetoder for en trygg og enkel transaksjon.

Stolt på av reisende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del av den globalt betroede Stena-gruppen. Vi er anerkjent for vår ekspertise og støttet av bransjeledende akkrediteringer, spesielt innen bilreiser.

Enkel reiseplanlegging

Planlegg turen din raskt med vårt enkle bestillingssystem. Bruk Amelia, vår AI Trip Planner, for å sammenligne priser og finne de beste tilbudene, med sikkerheten i vår pakkebeskyttelsesplan.

Reis din vei

Velg fra et bredt utvalg av hoteller, flyselskaper, ferieboliger og aktiviteter. Vår plattform tilbyr fleksibilitet og bærekraftige reisealternativer, så du kan reise som du vil.

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger